buang sawang

rumah bersawang! macam ape lagi. tapi bagusnye sawang ni menolong nabi masa nak berhijrah dulu..pergh.alasan!

okeh, semalam ada smbutan hari guru.buat pertama kalinya jadi cikgu menyanyikan lagu kami guru maaysia penuh semangat! haha..cikgu lain pon sama jugak naik sheikh sampai atas permintaan sendiri, siap ulang dua kali lagi diiringi koir sekola.bebudak pon teruja..

main futsal, penat macam putus nyawa.lawan budak2 memang lah. tapi yg aku lari sikit je pon dah semput..fuh..gilos!kalah penalti, takdelah mengecewakan

persembahan budak macam menarik. dulu2 kan aku ni sekolah agama, sekarang nye persembahan di sekolah sekular ni macam pertandingan karaoke plak! siap pengetua pon berduet!sian makcik tuh...

adala sorang dua budak yg best suara dia.siap ada yg bagos tu, boleh min gitar lagi..aku rasa, bebudak nih walaupun tak pandai belajar, at least ada intelligence lain yang patut dihargai..aku nk je cadangkan gi audition OIAM.. sbb rupe pon ade mamat tu..tp..apa kata orang kampung!

oho.. sebelum hari guru, kami gotong royong.sangat ponek sbb kena kat area yg nak buat parking.. ma, sambil bergotong royong, rupe2nye cikgu2 lelaki ni banyak gak gosip HOT depa..fuh, pasang telingaaaa....

hari ni, melawat ayah PAR kat ofis mati.hmm.. inilah keja cikgu aku rasa.ada jugak bermasyarakat. selain meyan kerenah bebudak..

anyhow..thanx kepada yang bagi hadiah.tak banyak pon.. kelas 3 hidaya sbb aku cikgu kelas. kelas 4p1 sbb aku cikgu math yang gila2, budak 5snt sbb aku aja kimia..tu je.. lagi satu towel dari majlis guru..sbb aku ajk, dan aku pon guru..hahaha..oho, dapat anugerah guru tanpa cuti.. hek eleh.. baru bape hari je pon koje.

capek lah.mau mandi.buat soalan, amek anak..








2 comments:

aielemocnian May 18, 2010 9:05 PM  

x terlmbt lg kut nk wish...

slmt hr guru chaq!

Ahmad Aidil September 09, 2010 9:09 AM  

slamat hari guru...takdak hadiah huhu..